UL驗(yàn)廠環(huán)境方面審核文件清單
1.Environmental Management Systems 環(huán)境管理系統(tǒng)
a).Environmental policies, objectives & targets 環(huán)境方針,目標(biāo)和指標(biāo)
b).Environmental manual 環(huán)境手冊(cè)
c).Appointment letter/job duties of environmental management representative 任命信/環(huán)境管理代表的職責(zé)
d).Environmental legislation / legal register 環(huán)境法例/法律登記冊(cè)
e).Training materials and attendance form on environmental management環(huán)境管理的上的培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
f).Any environmental certifications? ISO 14001? EMAS? 任何環(huán)境認(rèn)證? ISO 14001? EMAS?
2.Water Use 水資源利用
a).Water use permit I(if applicable) 用水許可證(如適用)
b).License / permit of groundwater / surface water extraction地下水/地表水提取許可證
c).Water consumption records (past 12 months) 水消耗記錄(過(guò)去12個(gè)月)
d).Training materials and attendance form on water conservation 節(jié)約用水的培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
e).Procedure on water conservation節(jié)約用水的程序
3.Emission to Air 廢氣排放
a).Air Emission Permit 廢氣排放許可證
Ozone depleting substances (ODS) use, transport and disposal permit (if applicable) 臭氧消耗物質(zhì)(ODS)的使用,運(yùn)輸和處置許可證(如適用)
b).Air emission inventory 廢氣排放名錄
c).Ozone depleting substances ODS inventory 臭氧消耗物質(zhì)名錄
d).Contract & license of external ODS servicing contractor 消耗臭氧層物質(zhì)的服務(wù)承包商的執(zhí)照及合約
e).Training materials and attendance form on air emission & ODS 廢氣排放和消耗臭氧層物質(zhì)培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
f).Procedure on air emission management & ODS ODS 廢氣排放和消耗臭氧層物質(zhì)管理程序
4.Wastewater / Effluent 廢水/污水
a).Wastewater discharge permit 廢水排放許可證
b).Wastewater discharge monitoring / testing report records (both quality and quantity) (past 12 month) 廢水排放監(jiān)c測(cè)/檢測(cè)報(bào)告記錄(包括質(zhì)量和數(shù)量)(過(guò)去12個(gè)月)
d).Drainage plan 排水管網(wǎng)圖
e).Training materials and attendance form on wastewater / effluent 廢水/污水管理的培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
f).Procedure on wastewater management 廢水管理程序
5.Energy Use, Transport and Greenhouse Gases GHGs 能源使用,運(yùn)輸和溫室氣體排放
a).Energy use / GHG emission permit (if applicable) 能源使用/溫室氣體排放許可證(如適用)
b).Any energy / carbon certifications? ISO 50001? ISO14064? 任何能源/碳認(rèn)證?ISO50001? ISO14064?
c).Energy consumption records (past 12 months) 能源消耗記錄(過(guò)去12個(gè)月)
d).Records of fuel use for on-site transport data 交通的燃料使用記錄
e).GHG inventories溫室氣體排放名錄
f).Training materials and attendance form on energy use, transport & GHGs能源的使用,運(yùn)輸及溫室氣體培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
g).Procedure on energy use, transport & GHGs 對(duì)能源使用,運(yùn)輸及溫室氣體的程序
6.Waste Management 廢物管理
a).Waste disposal permit 廢物處置許可證
b).Transportation / Treatment / Disposal license of waste contractor 廢物承辦商交通運(yùn)輸/處理/處置廢物牌照/許可證
c).Waste transfer invoice (past 12 months) 廢物轉(zhuǎn)移聯(lián)單(過(guò)去12個(gè)月)
d).Solid waste inventory 固體廢物庫(kù)存
e).Training materials and attendance form on solid waste management 廢物管理培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
f).Procedure on solid waste management 廢物管理程序
7.Land Use and Biodiversity 土地利用和生物多樣性
a).Environmental Impact Assessment (EIA) report 環(huán)境影響評(píng)估(EIA)報(bào)告
b).EIA approval 環(huán)評(píng)審批
c).Site environmental acceptance check report 現(xiàn)場(chǎng)環(huán)境驗(yàn)收?qǐng)?bào)告
d).Land use permit (if applicable) 土地使用證(如適用)
e).Training materials and attendance form on Land Use and Biodiversity 土地利用和生物多樣性培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
f).Procedure on Land Use and Biodiversity 土地利用和生物多樣性管理程序
8.Pollution Prevention / Hazardous and Potentially Hazardous Substances
a).Hazardous substance inventory 化學(xué)品清單
b).MSDS programs of hazardous substances on-site 化學(xué)品的物質(zhì)安全數(shù)據(jù)表
c).Training materials and attendance form on Pollution Prevention / Hazardous and Potentially Hazardous Substances 培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
d).Procedure on Pollution Prevention / Hazardous and Potentially Hazardous Substances 化學(xué)品安全管理程序
9.Major Incident Management 重大事故管理
a).Incident investigation reports 事故調(diào)查報(bào)告
b).Corrective action report (if applicable) 糾正措施報(bào)告(如適用)
c).Inspection report by local environmental authority 當(dāng)?shù)丨h(huán)保部門的檢測(cè)/調(diào)查報(bào)告
d).Emergency preparedness and response plan 應(yīng)急準(zhǔn)備和響應(yīng)計(jì)劃
e).Communication records of emergency plan to local communities and responders 與地方社區(qū)應(yīng)急預(yù)案的通訊記錄
f).Training materials and attendance form on Major Incident Management 重大事故管理培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
g).Procedure on Major Incident Management重大事故 管理程序
10.Nuisances (e.g. noise, odor) 滋擾(例如:噪音,異味)
a).Permit (disturbance permit, noise emission permit) 許可證(如噪聲排放許可證)
b).Community complaint records / register 社區(qū)投訴記錄/注冊(cè)
c).Training materials and attendance form on nuisance 滋擾管理培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
d).Procedure on nuisance 滋擾管理程序
11.Contaminated land / Soil and Groundwater Pollution Prevention 受污染土地/土壤及地下水污染預(yù)防
a).Identification of sensitive receiver 敏感受體識(shí)別文件
b).Inspection records of hazardous waste and chemicals storage areas危險(xiǎn)廢物和化學(xué)品儲(chǔ)存區(qū)巡查記錄
c).Training materials and attendance form on Contaminated land / Soil and Groundwater Pollution Prevention 受污染土地/土壤及地下水污染預(yù)防培訓(xùn)出席表格和培訓(xùn)材料
d).Procedure on Contaminated land / Soil and Groundwater Pollution Prevention 受污染土地/土壤及地下水污染預(yù)防管理程序
上海勵(lì)奧質(zhì)量技術(shù)服務(wù)有限公司
地址:上海市青浦區(qū)滬青平公路2799弄8號(hào)1樓
電話:021-36529816
Email: lm@leocorp.cn
浙江地區(qū):
聯(lián)系人:張經(jīng)理
手機(jī):13524968276
江蘇地區(qū):
聯(lián)系人:劉經(jīng)理
手機(jī):13524551252
查看更多辦事處